Mettende høstsalat med ostestenger -

Mettende høstsalat med ostestenger

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ost og frukt bør være temperert. Begynn med å koke inn balsamicoeddik til en tykk sirup. Kok i kasserolle uten lokk. Skyll og rist godt av salaten. Lag et lite snitt i tomatene og legg dem i kokende vann i ca 30 sek. Ta opp og avkjøl i kaldt vann. Trekk av skinnet og del tomaten i biter. Anrett feltvis grønnsaker, ost, spekemat, valnøtter og frukt. Balsamicosirup dryppes over og servers ved siden av. Ostestenger Sett tilside 1/3 av den revne osten. Smuldre sammen smør, hvetemel og ost. Tilsett vannet og arbeid sammen til en fast deig. Legg deigen i en plastpose og legg kaldt i ca 1 time, slik at den blir lett å kjevle. Deigen kan lages i en foodprocessor. Kjør først sammen mel og smør. Tilsett osten og vannet og kjør sammen til en fast deig 20-30 sek. Ikke kjør for lenge, da blir deigen vanskelig å kjevle. Kjevle ut den avkjølte deigen ca 1/2 cm tykk og ca 10 cm bred. Pensle med egg og dryss på resten av osten. Kjær i ca 1 cm brede stenger. Legg på bakepapirkledt stekebrett og stek i varm stekeovn 225 ºC, på midterste rille i 10-12 min. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.