Middelhavs-salat -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Middelhavs-salat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok eggene i 8-9 min, avkjøl og del i båter. Skyll og rist godt av salaten. Gni et stort fat eller porsjonstallerkener inn med hvitløk. Fordel salat på fatet/fatene. Anrett grønnsaker, egg, ost og spekepølse i salaten. Krydre med salt og grovmalt pepper, press over sitronsaft og drypp over olivenolje og pynt med frisk basilikum. Sitronsaft, salt, pepper og olivenolje kan også piskes sammen med hakket basilikum og servers ved siden av salaten. Server med brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.