Slik gjør du det:
Bland sammen ingrediensene til en jevn deig. La den heve til omtrent dobbel størrelse. Nå er den ferdig til å kjevles. Del den i to og kjevle ut deigene på hvert sitt bakepapir. La dem etterheve i 15-20 minutter.
Finhakk kjøttet og brune det i panna. Riv og finhakk de andre ingrediensene og bland alt sammen med tomatsausen i panna. La det småputre i fem minutter. Legg den ene deigen på stekebrettet, legg på fyll og strø på osten. Legg på den andre deigen. Behold bakepapiret på til deigen ligger riktig. Da blir det enklere. Dra av papiret og del deigen i ruter. Bruk en tynn fjøl eller lignende slik at du bare presser et spor i deigen, ikke deler den.
Stek på 180 grader i 15-20 minutter. Sjekk at undersiden er gjennomstekt og sprø. Hvis ikke, stek litt lenger med undervarme.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.