Oliventerte -
Foto: Kai Nordrum

Oliventerte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre sammen smør/margarin og mel. Elt inn vann til en smidig deig. Pakk deigen inn i plast og legg kjølig i 1 time. Trykk deigen ut i en paiform. Prikk deigen godt med en gaffel og stek den på ved 250° C i ca. 10 minutter. Visp eggene lett i en bolle og tilsett tint spinat og resten av ingrediensene, utenom oliven. Bruker du frisk spinat må den vaskes, renses og kokes i 2-3 minutter. Hell fyllet over i det forstekte paiskallet. Legg oliven i til slutt og stek paien ved 220° C i ca. 15 minutter. Serveres lunken sammen med skiver av spekeskinke.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Brokkolipai