Slik gjør du det:
Rens og finhakk løk og hvitløk og la surre i smør/olje i en wok eller stekepanne, til løken er blank. Tilsett finhakket paprika, karri og kajennepepper og la surre ca 1 min. Hell i fløte, ananaslake og smak til med sukker og salt. Kok opp og la sausen trekke 6-8 min til den tykner. Skjær ananas i biter og banan i skiver og tilsett i sausen sammen med de rensede rekene. Jevn om nødvendig med litt maisennamel rørt ut i litt av ananaslaken. Rør lett om og server med ris, en grønn salat og godt brød. NB Retten bør ikke koke etter at rekene er tilsatt. Scampi kan erstatte reker.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.