Ovnsbakt skrei med spinat og tomatvinaigrette -

Ovnsbakt skrei med spinat og tomatvinaigrette

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med vinaigretten: Flå tomatene, del dem i to og klem ut frøene. Skjær tomatkjøttet i små terninger. Bland dem med finhakket løk. Visp sammen olje, eddik, tomatpuré og smak til med salt og pepper. Bland inn tomat, løk og basilikum. Forvarm stekeovnen til 180 ºC. Skrap fiskeskinnet fritt for skjell og del fileten i fire jevnstore stykker. Vend dem i smeltet smør. Legg fisken i ildfast fat med skinnsiden opp og etterstek den i ovn til den er akkurat gjennomkokt, ca. 10 minutter. Skyll spinaten godt, riv bort grove stilker, la den renne godt av og damp den i smør i et par minutter, til den faller sammen. Smak til med salt, pepper og muskat. Anrett fisken på kokt ris på varme tallerkener, legg spinaten rundt og drypp vinaigrette over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?