Pølse og fiken - Slik har du neppe spist pølser før.
Foto: BBCLifestyle

Pølse og fiken

Slik har du neppe spist pølser før.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær pølse i mindre biter og stek dem på middels varme til de er nesten ferdig. 

Ha i kål og stek i 1-2 minutter til. 

Ha i fiken, eddik og agurkurt. Rør om litt, men ikke stek for lenge. 

Server pølser og fiken på en tallerken med biter av blåmuggost og litt rapsolje. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Svin i øl