Pai med spinat - En enkel pai med spinat og andre godsaker. Lett som en plett.
Foto: Erik Hannemann

Pai med spinat

En enkel pai med spinat og andre godsaker. Lett som en plett.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk løk og hvitløk. Stek løken blank i smør. Ha i hvitløken og la det steke i 30 sekunder (pass på så hvitløken ikke svir seg).

Ha i crème fraîche, spinat, muskat, hakket røkelaks og revet parmesan. La det putre noen minutter.

Pisk eggene i en bolle. Bland inn resten fra stekepanna.

Smør en ildfast form og legg i fyllet.

Kjevle ut butterdeigen. Dekk formen med butterdeigen og lag et lite hull på mitten så dampen kan slippe ut.

Forvarm ovnen til 180 grader. Stek i ca 30 minutter eller til den er gyllen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Eggs Florentine