Panert breiflabb med søtpotetstappe og smørdampet spinat -
Foto: Panopticon

Panert breiflabb med søtpotetstappe og smørdampet spinat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Jentepiratene lagde denne retten med breiflabb i Messum crater i Namibia. Fileter fisken, del i porsjonsbiter om den er stor. Dypp filet i en blanding av mel, salt og pepper. Bruker du egg kan du dyppe i rørt egg, for så å dyppe i melblandingen igjen. Friter filetene i oljen. Skrell søtpoteter, kutt i biter og kok møre i godt saltet vann. Kok til de er møre og lett å mose. Smak til med salt og pepper, og gjerne litt muskatnøtt. Ha i fint opphakkede grønnsaker f.eks. paprika, gulrøtter og purreløk. Ha i en god klatt med smør rett for det skal serveres. Smørdampet spinat med løk og hvitløk er også godt til. Fres finhakket løk og hvitløk i en kjele. Ha i spinaten og rør rundt til spinaten faller sammen. Smak til med salt og pepper. Ferdig på et blunk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.