Pannekaker med spinatfyll og tomatsalsa - Med litt sammalt mel i røren, blir det ekstra sunne pannekaker. Fyllet er også sunt, spennende og godt!
Foto: Astrid Hals

Pannekaker med spinatfyll og tomatsalsa

Med litt sammalt mel i røren, blir det ekstra sunne pannekaker. Fyllet er også sunt, spennende og godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken og visp inn eggene. La røren svelle ca. 15 minutter. Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Forvell spinaten og rør den sammen med cottage cheese. Smak til med salt og pepper. Fyll pannekakene og server med tomatsalsa og ristede pinjekjerner. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Blåbærpannekake
fav Tid: 60 min
Pannekaker