Panzanella - Panzanella er den store salaten fra Toscana. Enkelt, godt og veldig billig.
Foto: Clotilde Dusoulier

Panzanella

Panzanella er den store salaten fra Toscana. Enkelt, godt og veldig billig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del brødet i store terninger, tomatene i to, agurken og rødløken i skiver.

Legg brødet i en salatbolle, ha i tomatene og bland godt. La det være i 10-15 minutter til brødet suger til seg tomatsaftene. 

Plukk basilikumbladene og ha i bollen sammen med agurk, løk. Smak til med salt og pepper. Ha i litt olivenolje og bland godt. 

Sett kaldt til servering. Ha på eddiken rett før servering og smak til med salt. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Squashnudler