Panzanella - Dette er den beste, italienske sommersalaten som finnes. Og den er billig!
Foto: Erik Hannemann

Panzanella

Dette er den beste, italienske sommersalaten som finnes. Og den er billig!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brødet blir faktisk best om det er daggammelt.  

Ha brødet i en bolle. Smak til med salt og pepper. Ha i litt olivenolje og en spiseskje eddik. 

Skjær et kryss i tomatene. Kok dem i noen sekunder. Ha dem eventuelt i isvann (eller under kaldt vann) og fjerne skallet. Hakk tomatene grovt og ha i bollen. 

Del agurken i biter og finhakk rødløken. Legg rødløken i vann i ti minutter om du ikke er glad i for sterk smak av rå løk. 

Knus hvitløken og bland det inn. 

Hakk basilikummen og vend inn. Smak til med mer eddik. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Panzanella