Parmarullet scampi med hvitløkdipp -

Parmarullet scampi med hvitløkdipp

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dipp: Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til alt er godt blandet. Smak til med salt og pepper. Hell dippen i en bolle. Legg skivene med parmaskinke på benken. Fordel basilikumbladene på skinkeskivene. Plasser en scampi på hver skinkeskive og rull sammen. Stikk trepinner i. Varm oljen i en stekepanne. Stek scampiene 1 minutt på hver side. Server dem varme med hvitløkdippen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Scampi i chiliolje