Pasta med grønnsaker - Dette trikset gjør grønnsakspasta mye mer smakfullt.
Foto: Clotilde Dusoulier

Pasta med grønnsaker

Dette trikset gjør grønnsakspasta mye mer smakfullt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du kan bruke spinat eller andre grønne blader i denne pastaen. 

Kok opp saltet vann. Ha i pasta og kok den al dente.

Mens pastaen koker, varm opp en olje i en middels stekepanne. Ha i chili og hvitløk og stek i et minutt eller to uten at det tar farge.

Ha i ansjos og knus dem med en tresleiv slik at de løsesopp i oljen. Ha grønnsakene i stekepanna, smak til med muskat og rør rundt til det er mykt. Ta det av varmen ett noen minutter.

Når pastaen er ferdig, sil den av, men la litt av kokevannet være igjen. Ha pastaen over i stekepanna og vend rundt.

Server med nyrevet parmesan eller annen ost. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.