Pasta med kantareller - Høsten har mye godt å by på. Kantareller for eksempel.
Foto: Erik Hannemann

Pasta med kantareller

Høsten har mye godt å by på. Kantareller for eksempel.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens soppen godt.

Kok pastaen i godt saltet vann.

Skjær løken i skiver og stek den gyllen i smør og olje i en dyp stekepanne (eller kjele). Del opp soppen og paprika. Ha det i pannen. Stek med til soppen faller litt sammen.

Knus hvitløkfeddet og la det steke med i 30 sekunder.

Ha i fløte, hakket dill og gressløk. Kok til det begynner å tykne. Smak til med salt, pepper og sitron. Ha eventuelt i en spiseskje smør og rør inn etter at du har trukket platen av varmen.

Dryss over finhakket persille ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Kantarellstuing
fav Tid: 30 min
Kantarellrett