Pasta med trøffel, parmesan og skinke -
Foto: TV2

Pasta med trøffel, parmesan og skinke

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pasta i rikelig med lettsaltet vann til pastaen har tyggemotstand, "al dente". Hell av kokevannet og vend in litt olje. Kok opp hvitvin, tilsett finhakket hvitløk og smør. Høvel over tynne skiver trøffel rett før smøret vendes inn i pastaen Server med tynne skiver spekeskinke og høvle over parmesan.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold