Pastasalat med grønnsaker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Pastasalat med grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pasta som anvist på pakken. Slå av vannet og skyll pastaen i kaldt vann. La den renne godt av. Del grønnsaker i terninger/biter. Bland lett sammen. Tilsett ost eller kjøtt, om ønskelig. Vend inn ønsket dressing. Oljebasert dressing: Bland sammen eddik, oregano, finhakket hvitløk, tørr sennep og spe med olje. Smak til med salt og pepper. Pesto: Rist/stek pinjekjerner i en tørr stekepanne til de blir gylne. Legg basilikumbladene, pinjekjerner og hvitløk i en hurtigmikser og kjør til en grov blanding. Spe med olje i en tynn stråle. Tilsett revet ost helt til slutt. Smak til med salt. Tips: Pesto kan oppbevares i kjøleskapet 2-3 dager. Se også: Dobbelt skolesmørbrød

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pastasalat
fav Tid: 30 min
Idas pastasalat
fav Tid: 20 min
Basilikumpesto