Pitabrød med salami - Pitabrød med favorittpålegget er en garantert suksess i matboksen.
Foto: Morten Øverbye

Pitabrød med salami

Pitabrød med favorittpålegget er en garantert suksess i matboksen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek pitabrødene som anvist på pakken og avkjøl.

Fyll pitabrødet med salami (eller barnets favorittpålegg) og grønnsaker.

Del gjerne pitabrødene i to, da er det enklere å både fylle og spise dem.

Tips!

Stek pitabrødene varsomt. De blir lett godt stekt, og da blir de harde når de avkjøles.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk i pitabrød