Pizzabrød i paiform -

Pizzabrød i paiform

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen lunkent/ fingervarmt vann og 3/4 av olivenoljen. Tilsett nyrevet parmesan eller Jarlsberg, hvetemel, gjær, salt og litt sukker eller honning. Elt sammen til en glatt deig. Tilsett den siste ss med olje og la den smøre seg rundt deigen. Dekk til bakebollen og sett til heving i ca 20 min. Kjør ingrediensene til fyllet til en glatt saus. Smak til med salt og pepper. Ta deigen ut på et melet bakebord og kjevle ut til en rund leiv ca 26cm i diameter. Legg deigen over i en smurt og melet paiform (eller springform). Fordel over tomatsausen og legger over mozzarella i skiver. Stek på nederste rille i varm stekeovn 200 ºC i ca 20 min. Legg over frisk basilikum ved servering. Server med skiver av skinke. Andre mettende fyll: Kjøttfyll Spinatfyll Forvell spinat og purre i 1 min. Hell over iskaldt vann og la grønnsakene renne godt av seg. Rør sammen kesam/ cottage cheese, egg, krydder og skinke. Fordel over deigen i pairformen dryss over revet ost.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Pizza