Porsjonsomelett -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Porsjonsomelett

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hver enkelt porsjon skal stekes for seg. Visp sammen egg, vann og salt. Hell røren i en liten stekepanne med belegg. Panne skal være så varm at en liten smørklatt freser når den legges i. Trekk røren inn mot midten, slik at massen på toppen flyter ut til sidene. Bruk en trespade eller plastspade. Legg på ønsket fyll på den ene halvparten av omletten og brett den andre halvparten over. Hvelv omletten over på en tallerken slik at undersiden kommer opp. Server med ristet brød og en grønn salat. Til dessertomlett: Bruk fløte i stedet for vann og litt sukker i stedet for salt. Bruk frisk frukt i terninger til fyll.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Dessertomelett
fav Tid: 10 min
Omelett