Potetkroketter med laks og limesaus -

Potetkroketter med laks og limesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag potetmosen etter anvisningen. Avkjøl den litt og form eggestore boller. Rull dem i brødrasp og stek dem gylne i olje. Kok opp lettsaltet vann og legg fiskefiletene i. La dem trekke på svak varme i 10-15 minutter til kjøttet kan løsnes fra ryggbenet. Rør sammen ingrediensene til sausen. Lag salat av grønnsaker og frukt. Skjær sitronen i båter. Anrett fisken med de varme krokettene og salaten. Legg på saus og garner med sitronbåter. Tips! Varmrøkt makrell kan erstatte laksen. Limesaft kan bytte ut med sitronsaft.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.