Røkelaks med reketatsiki -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Røkelaks med reketatsiki

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med tsatsiki. La yoghurten renne av seg i et kaffefilter til det gjenstår litt over halve. Strimle slangeagurken i fyrstikk tynne strimler. Bland inn salt og legg dem i et dørslag/sil og la dem renne av seg i ca 20 min. press ut vannet. Bland sammen yoghurt, agurk, finhakket hvitløk og rensede reker. Smak til med salt og pepper. Sett kaldt. Skjær ev skorpen av loffskivene. Smør skivene på hver side med litt smør. Vend dem i finhakket dill og gressløk og stek i stekepanne til skivene får en gylden farge på hver side. Legg opp røkelaks på porsjonstallerkener sammen med salat, brød og tsatsiki. Server med nystekt brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.