Raita -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Raita

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kefir med grønnsaker Kefir brukes mye i det indiske kjøkken, denne milde sammensetningen blanserer inntaket av krydder og er en viktig del av middagen - spesielt på sommeren da den også har en avkjølende effekt. Skjær grønnsakene fint i terninger. Tilsett kefir og ha i salt. Varm en stekepanne, ha i spisskum og la den blir brun. Har du for høy varme, vil det begynne å poppe ut av pannen. Avkjøl og mos denne i en morter. Pynt med fersk koriander, ristet spisskum og tørket mynte. Smaker nydelig til de fleste retter. Det kan lages raita av kun raspet agurk, raspet gulrot eller raspet kokt potet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Raita
fav Tid: 45 min
Mors sveler
fav Tid: 30 min
Hjemmelaget ost