Raske blåskjell - Disse blåskjellene lager du på 10 minutter.

Hovedrett

foto: Erik Hannemann

Raske blåskjell

Disse blåskjellene lager du på 10 minutter.

2 porsjoner
Dette trenger du:

1 stk sjalottløk

1 stk fennikel

1 stk hvitløksfedd

1 dl vann

1 dl fløte

1 ss hvitvinseddik, eller estragoneddik

400 g blåskjell

  olivenolje

Slik gjør du det:

Hakk sjalottløk og fennikel. Stek det gyllen i olje, ca 5 minutter. Hakk hvitløken og stek i ett minutt og ha i vann, fløte, eddik og blåskjell. Legg på lokk og kok opp. Når blåskjellene er åpne er de ferdige. Servér med brød.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 30 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Drikken du ikke tror du vil like

Men, som du garantert vil elske. Du blander øl og...?

Les mer

Åtte rå øvelser for sprettrumpe og sterke armer

Kanskje den eneste treningen du orker akkurat nå.

Shape-Up |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK