Raske blåskjell - Disse blåskjellene lager du på 10 minutter.

Hovedrett

foto: Erik Hannemann

Raske blåskjell

Disse blåskjellene lager du på 10 minutter.

2 porsjoner
Dette trenger du:

1 stk sjalottløk

1 stk fennikel

1 stk hvitløksfedd

1 dl vann

1 dl fløte

1 ss hvitvinseddik, eller estragoneddik

400 g blåskjell

  olivenolje

Slik gjør du det:

Hakk sjalottløk og fennikel. Stek det gyllen i olje, ca 5 minutter. Hakk hvitløken og stek i ett minutt og ha i vann, fløte, eddik og blåskjell. Legg på lokk og kok opp. Når blåskjellene er åpne er de ferdige. Servér med brød.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 30 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

Les mer

Her fyller du Europas billigste drivstoff

Norge er, kanskje ikke uventet, dyrest i klassen.

Les mer

Tre stylister forteller hva de elsker å gå med på fest

Ingenting å ha på deg? Sjekk dette.

Det Nye |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK