Raske blåskjell - Disse blåskjellene lager du på 10 minutter.

Hovedrett

foto: Erik Hannemann

Raske blåskjell

Disse blåskjellene lager du på 10 minutter.

Dette trenger du til 2 porsjoner

1 stk sjalottløk

1 stk fennikel

1 stk hvitløksfedd

1 dl vann

1 dl fløte

1 ss hvitvinseddik, eller estragoneddik

400 g blåskjell

  olivenolje

Slik gjør du det:

Hakk sjalottløk og fennikel. Stek det gyllen i olje, ca 5 minutter. Hakk hvitløken og stek i ett minutt og ha i vann, fløte, eddik og blåskjell. Legg på lokk og kok opp. Når blåskjellene er åpne er de ferdige. Servér med brød.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 30 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Svarene på alt du lurte på om fårikål

Unngå tabbene. Gjør alt riktig. Her er tipsene du trenger.

Les mer

Voksne med ADHD har fire kjennetegn

ADHD er ikke noe man nødvendigvis vokser av seg.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK