Rekepanne med hvitløk og kremede grønnsaker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Rekepanne med hvitløk og kremede grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og finhakk hvitløk og løk og surr blank i smør eller olje. Skjær resten av grønnsakene i biter og legg i pannen med løken. Tilsett crème fraiche og fløte, kok opp og la trekke til sausen tykner. Smak til med eventuelt litt hvitvin, salt og pepper. Ha i rekene rett før servering og la alt bli gjennomvarmt. Server med en grønn salat og baquette/loff eller ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hummer på risseng