Rekepizza -

Rekepizza

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør ut gjæren i lunkent vann, tilsett olje, salt og mesteparten av hvetemelet. Arbeid til en fast glatt deig. Sett til heving i 20 minutter. Kjevle ut pizzadeigen, ca 40 cm, legg den på bakepapir på bakebrett. La bunnen heve i 10 minutter. Stek pizzabunnen i 10 minutter ved 180 grader. Pizzasausen: Surr løken blank i olivenolje eller smør, rør inn tomatpuréen. tilsett tomatene og fennikelen og la sausen koke på svak varme 8 - 10 minutter. Tørre urter has i sammen med tomatene slik at de får tid til å trekke i sausen. Friske urter has i når sausen er ferdig kokt. Smak til med salt og pepper og litt sukker. Fordel tomatsausen over den halvstekte pizzabunnen og legg reker og ost på toppen. Dryss over pizzakrydder. Stek 10 minutter ved 220 grader til osten har smeltet og fått farge. Legg over på et fat og dryss litt frisk basilikum på toppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
BBP Pizza