Reker med hvitløk - Lett, frisk og smakfull rett med reker fra Sør-India. Bruk norske reker eller konge-/tigerreker.
Foto: Tom Sinding-Larsen

Reker med hvitløk

Lett, frisk og smakfull rett med reker fra Sør-India. Bruk norske reker eller konge-/tigerreker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skrell og hakk hvitløk, skrell og skjær løk i tynne strimler. Finsnitt chili. 2. Varm olje. Tilsett sennepsfrø og la dem frese til det popper. Ha i hvitløk og løk. Stek til løken er lysebrun. Tilsett gurkemeie, chili og reker og la det stå på varmen i 2–3 minutter. 3. Skru av varmen og tilsett sitronsaft og yoghurt. Pynt med koriander. Serveres med ris. Tips: Yoghurt kan byttes ut med 1–2 ss tomatpuré.  

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Reker quesadilla