Rekeruller med pepperrotkrem -
Foto: Alf Børjesson

Rekeruller med pepperrotkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell rekene og spar 16 stykker til pynt. Hakk resten. Mos kalde, hardkokte egg og bland de med reker, stivpisket crème fraiche, pepperrot, gressløk og salt. Smør røren ut på lefsene og rull sammen fra langsiden. La dem ligge i plast i kjøleskapet et par timer. Skjær hver rull i 4 biter, pynt med en reke og gressløk. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.