Rekestuing på risseng -
Foto: Alf Børjesson

Rekestuing på risseng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok risen etter anvisning på pakken. Pill rekene. Surr løken i smør til den er blank. Tilsett paprika, selleri, chili og hvitløk og la dette surre et par minutter. Tilsett tomatene og la blandingen koke 3-4 minutter. Smak til med alt, pepper og litt chili om nødvendig. Ha reken i sausen og la dem bli varme. Må ike koke. Server straks sammen med den nykokte risen. Dryss gjerne litt frisk gressløk eller finklippet selleriblad over.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Reker quesadilla