Slik gjør du det:
Krydre kamskjellene med salt og pepper og stek i smør i panne 1 1/2 min på hver side. Sett til side og varm i stekeovn ved 180 ºC i 2 min, rett før servering. Del aspargesbønner på langs og kok i 2 min i fosskokende lettsaltet vann. Avkjøl straks i iskaldt vann. La vannet renne godt av. Surr finhakket sjalottløk i smør, tilsett bønnene rett før servering og fres i 2-3 min. smak til med salt og pepper. Kok inn appelsinjuice til 1/3, pisk inn sennep og kaldt smør. Smak til med salt og pepper. Sausen skal ikke koke etter at smøret er pisket inn. Anrett aspargesbønner midt på tallerken, legg kamskjellene over, drypp sausen rundt og pynt med en kvast frisk kjørvel, dill eller persille.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.