Slik gjør du det:
Først en litt avansert oppskrift:
Rist pinjekjernene til de får litt farge.
Ha fløte i en skål. Klem i litt sitronsaft og rør rundt. Legg merke til hvordan det tykner. Hell i litt olivenolje.
Ha pinjekjernene i fløteblandingen og bland. Fordel blandingen i bunnen av fire, små glass, men spar litt til å ha på toppen.
Skjær tomat og agurk i bittesmå terninger. Bland med almefrøene.
Legg dette i glasset. Ha litt dressing på toppen. Og ha på litt salt og pepper.
Denne er enklere:
Skjær tynne ringer av en salatløk. Bland med almefrø.
Legg på en tallerken. De cherrytomater i to, legg på.
Dryss over pinjekjerner. Ha eventuelt over litt olivenolje og sitronsaft. Server med godt brød.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.