Salat med gulrøtter, aspargesbønner og ristet sjøkreps -

Salat med gulrøtter, aspargesbønner og ristet sjøkreps

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kremvinaigretten lages ved å starte med eddik i en bolle - spe fløten inn mens du pisker - smak til med salt og pepper til slutt. Gulrøttene renses og skjæres i pene staver ca 4 cm lange med ½ cm sider. Aspargesbønner renses og skjæres ½ cm lange. Gulrøttene kokes i lettsaltet vann - de skal være gjennomkokte men allikevel faste. Aspargesbønner has i kokende godt saltet vann og får koke i ca 1 minutt eller til de er møre. Grønnsakene tas opp av vannet og avkjøles litt før gulrøttene blandes med kremvinaigretten og aspargesbønnene blandes med ingrediensene til vinaigrette. Det er viktig at grønnsakene er lune når salaten legges opp så kok rett før servering. Sjøkrepshalene renses, krydres med salt, rosenpaprika og stekes gyldenbrune i panne med godt smør. Rens friséesalaten. Anrett aspargesbønnene i en ring midt på tallerken. Gulrøttene legges pent opp som et tårn med en kvast salat på toppen. Sjøkrepsen legges rundt. Dryss lett med rosenpaprika på tallerken.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.