Salat med røkt ørret og jordbær -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Salat med røkt ørret og jordbær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med dressingen: Finhakk hvitløk og bland med eddik, honning og sennep. Spe med olje i en tynn stråle, visp godt hele tiden. Smak til med salt og pepper. La dressing stå i romtemperatur og trekke smak mens salaten lages. Bruk gjerne ny potet, skrubb godt og kok møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og damp godt. Skrell og kok asparges i saltet vann tilsatt ørlite sukker i 2-3 min. Skyll og rist godt av salaten og riv/del i mindre biter. Anrett salat, røkt ørret, lune poteter i båter, asparges, finsnittet vårløk, agurk, urter og friske jordbær på et serveringsfat. Hell over dressingen. Tips: (Røkt ørret kan byttes ut med annen kokt eller røkt fisk, for eksempel peppermakrell eller bøkling.)

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.