Salat med spirer - Denne sprø salaten er god som et mellommåltid eller som tilbehør til fisk.
Foto: Erik Hannemann

Salat med spirer

Denne sprø salaten er god som et mellommåltid eller som tilbehør til fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll spirene. Tørk dem i en salatsentrifuge, eller: Ha dem i et kjøkkenhåndkle, samle hjørnene og "pisk" eller sveiv rund slik at vannet slynges ut.

Del tomatene i to og skjær agurkene i skiver. Snitt sukkerertene i tre på tvers (du kan fjerne strengen om du vil).

Ha tomater, agurk, sukkererter, spirer og gresskarkjerner i en bolle. Bland godt.

Dressing

Bland sammen rødvinseddik og olje. Hell over salaten og vend godt rundt.

Salaten passer godt til fisk, men kan spises som den er.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Panzanella
fav Tid: 15 min
Tabbouleh