Salat på varmrøkt rypebryst -

Salat på varmrøkt rypebryst

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær ut rypebryst og røk i hobbyrøkovn i 4-5 minutter. Bruk gjene enerflis til røkingen. La kjøttet hvile før det skjæres i skiver. Skrap alt kjøtt av skroget og lårene. Mal det sammen med sjalottløk, rør inn egg, salt, pepper og portvin og fyll farsen i små timbalformer. Sett dem i et kokekar med vann og la dem stivne under lokk i ca. 20 minutter. Lag en porsjonssalat av rypebryst, salat, timbalen i skiver, eventuelt med en skje rømme på toppen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.