Scampi i chiliolje -

Scampi i chiliolje

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin og rens scampiene. Splitt opp chilipepperen, skrap ut frø og skillevegger og finhakk fruktkjøttet. Finhakk hvitløken. Varm oljen med chilipepper og hvitløk i ca. 5 minutter på middels varme. Legg i scampiene og stek dem i 1-2 minutter på hver side, til de skifter farge og er så vidt gjennomstekte. Dryss på salt og rør inn persille. Server scampiene varme med brød eller pasta til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?