Scampi med mangosaus - Urtepanerte og friterte scampi med søt-syrlig-sterk saus til å dyppe dem i. En lett og lekker tapas som garantert imponerer!
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Scampi med mangosaus

Urtepanerte og friterte scampi med søt-syrlig-sterk saus til å dyppe dem i. En lett og lekker tapas som garantert imponerer!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tørk brød og urter i ovnen på 110 °C til brødet er helt tørt. Kjør så i mikser. Hakk og bland alle ingrediensene til mangosausen. Kok den mør i en liten stekepanne og kjør i mikser. Rens scampien og dypp dem i pisket egg, så i brødkrumme med urter. Stekes gylne i frityrolje.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?