Sei med sopp og spinat -

Sei med sopp og spinat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i porsjonsstykker, dryss dem med salt og pepper. Skyll spinaten godt og riv bort de grove stilkene. Rens og skjær soppen i skiver. Brun dem i smør, tilsett spinaten, dryss på ganske lite salt og pepper og legg fiskestykkene på toppen. La fisken trekke under lokk i ca. 7 minutter, til den er gjennomkokt. Lag vanlig potetmos, eventuelt av pose, og rør inn hakket grønt. Server fisken på en seng av sopp og spinat og med potetmosen ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.