Seibiff med løk og chili, råkost, yoghurt- og agurkdressing -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Seibiff med løk og chili, råkost, yoghurt- og agurkdressing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løken i tynne skiver og stek den gyllen i smør. Tilsett finsnittet purre og finhakket chili og la steke med de siste 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Skjær seifileten i passende serveringsstykker. Vend stykkene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek gyllen i smør i middels varm panne. Yoghurt- og agurkdressing: Del agurken på langs og skrap ut innmaten. Rasp agurken grovt opp eller del den i tynne strimler, legg den i et dørslag og dryss med litt salt. La den ligge og renne av seg, klem ut vannet. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt, pepper og sukker. Vend inn godt avrent agurk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.