Seibiff med løk og chili, råkost og raita -

Seibiff med løk og chili, råkost og raita

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med raita. Del agurken i to på langs og skrap ut kjernene med en teskje. Skjær agurken i tynne skiver, ta av litt til pynt og legg resten i en sil. Dryss på litt salt og la den stå og trekke ut vann i 20-30 min. Hell yoghurt i et dobbelt kaffefilter (i en sil) og la yoghurten renne av seg, slik at den får en fyldig konsistens. Smak til yoghurt med krydder. Klem vannet ut av agurken og tilsett i yoghurten sammen med finhakket mynte. Fortsett med løk og purre. Skjær løken i tynne skiver og stek den gyllen i smør. Tilsett finsnittet purre og finhakket chili og la steke med de siste 2 min .Smak til med salt og pepper. Skjær seifileten i passende serveringsstykker. Vend stykkene i hvetemel tilsatt salt og pepper og stek gyllen i smør i middels varm panne. Server med råkost og raita. Tips: Raita er yoghurt som er smaksatt med forskjellige typer krydder og ev grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.