Seibiff med løk og chili, tzatziki med gulrot -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Seibiff med løk og chili, tzatziki med gulrot

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løken i tynne skiver og stek den gyllen i smør. Tilsett finhakket chili og la steke med de siste 2 min. Smak til med salt og pepper. Skjær seifileten i passende serveringsstykker. Vend stykkene i mel tilsatt salt og pepper og stek gyllen i smør i middels varm panne. Server med kokte poteter. Gulrot-tzatziki: Del agurken på langs og skrap ut innmaten. Rasp agurken grovt opp eller del den i tynne strimler, legg den i et dørslag og dryss med litt salt. La den ligge og renne av seg, klem ut vannet. Skrell og riv opp gulrøttene. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt, pepper og sukker. Vend inn god avrent agurk og revet gulrot.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.