Seibiff med spinat og ostesaus -

Seibiff med spinat og ostesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek seibiffen etter anvisningen på pakken. Den skal helst ikke tines før steking. Rens og skyll spinatbladene godt og la dem renne av. Damp dem i smør til de faller sammen, rør inn muskat og smak til med salt og pepper. Fres finhakket sjalottløk i smør i 2 minutter. Rør inn osten og la den smelte. Spe med melken og gi sausen et oppkok. Rør inn matlagingsyoghurt og smak til med salt og pepper. Server fisken med løk på toppen og med spinat, saus og poteter til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.