Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous - En eksotisk rett som er inspirert fra forskjellige verdensdeler, sesamfrøstekt skinkebiff fra Japan med couscous fra Marokko.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

En eksotisk rett som er inspirert fra forskjellige verdensdeler, sesamfrøstekt skinkebiff fra Japan med couscous fra Marokko.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag couscous etter anvisning på pakken og bland inn hakket tomat, løk, urter, olje og sitron. Krydre skinkebiffene og klapp på sesamfrø. Stek på god varme ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme 1-2 minutter til de er gjennomstekt. Server biffene med søt chilisaus, lime og cous- coussalat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Appelsinbiff
fav Tid: 45 min
Urteschnitzel