Sesampanert laks -
Foto: Foto: Per Alfsen

Sesampanert laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk den tykkeste delen på laksefileten. La grillpinner av tre ligge i vann i 20 minutter. Træ laksebitene inn på pinnene. Bland sammen salt, chilipepper og sesamfrø på en tallerken. Vend laksestykkene i denne blandingen. Grill laksespydene ca 5 minutter over sterk varme på grillen, snu dem i løpet av steketiden. Legg squashskivene på grillen sammen med laksen. Drypp litt presset sitronsaft over avocado- og epleskivene. Bland løkskivene sammen med avocado- og epleskivene. Lag en marinade av lys dijonsennep, honning, vann og olivenolje. Røres godt sammen og smakes til med litt salt. Drypp dressingen over løk og avocadoblandingen og server den til den sesampanerte laksen sammen med squashskivene. Tips: De sesampanerte laksestykkene og squashskivene kan legges på bakepapiret på stekeplate og stekes 5 minutter under grillen i stekeovn.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.