Sesampanerte kyllinglår med avokadosalat - Se hvor lekre kyllinglårene blir om du panerer dem selv! Avokadosalat er perfekt tilbehør.
Foto: Espen Grønli

Sesampanerte kyllinglår med avokadosalat

Se hvor lekre kyllinglårene blir om du panerer dem selv! Avokadosalat er perfekt tilbehør.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk sammen egget. Bland sesamfrø, kavring, ost og krydder. Vend kyllinglårene først i egg, deretter i osteblandingen. Legg lårene i en smurt, ildfast form og stek dem midt i ovnen ved 200 °C i ca. 50 minutter til de er gjennomstekte. Bland sammen majones, ravigottesaus og crème fraîche og smak til med sitron, salt og pepper. Ha i tomater, avokado, hvitløk, chili og koriander. Server de stekte kyllinglårene med avokadosalat og eventuelt brød. Tips: Her kan du også bruke ferdiggrillede kyllinglår. Varm dem i ovnen ved 200 °C i noen minutter til de er gjennomvarme.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?