Sesamstekt sjøkrepshale med kremet soppduxelles og skalldyrsaus -

Sesamstekt sjøkrepshale med kremet soppduxelles og skalldyrsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell haler fri for skall, men ha med tuppen av halene. Dryss over litt sesamfrø, og pakk stramt inn i filodeig. Stek i klaret smør, og ha over salt og pepper etter smak. Soppen: Kutt bunnen av soppen og kutt i fine terninger. Finhakk sjalottløk. Fres dette i panna med smør. Kok ned med fløten til den tykner. Bland gjerne i litt pisket krem mot slutten for å få inn litt luft. Smak til med salt og pepper. Ha gjerne i litt gressløk. Skalldyrsaus: Kok ned god skalldyrskraft sammen med fløte. Smak til med salt og pepper og litt sitronsaft som friskhet. Kjør dette med stavmikser til en luftig konsistens. Ha gjerne i litt god oliven- eller trøffelolje til slutt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.