Sitronstekte kyllinglår med chilipoteter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sitronstekte kyllinglår med chilipoteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gni kyllinglårene inn med olivenolje, saft og finrevet skall av sitron, hakket hvitløk, salt og pepper. Legg i et ildfast fat og stek i varm stekeovn, 200 o C i 20-30 min, avhengig av størrelse på lårene. Tips: Kyllingvinger stekes på samme måte. Chilipoteter Poteter stekes sammen med kyllinglårene. Varm stekeovn 200 ºC. Skrubb ev skrell poteter og del i båter, fordel krydderet over og vend inn med olje og saft/ skall av ½ sitron eller lime slik at potetene blir "smurt " med krydder. Stek i varm stekeovn 45-50 min. Når kyllingen tas ut øk temperaturen til 225 ºC og stek til pottene er gyllne og møre. Server med båter av sitron Agurk og yoghurtsalat Strimle agurken opp og finhakk hvitløk og bland inn i yoghurten sammen med slangeagurk og olivenolje. Smak til med salt, pepper, ørlite grann sukker og rikelig med finhakket koriander.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.