Skalldyrkraft - Etter en dyr skalldyrfest skal du koke kraft på skallet.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Skalldyrkraft

Etter en dyr skalldyrfest skal du koke kraft på skallet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk grønnsakene og sitrongresset i relativt små biter. Skyll skallene godt og fjern paven helt. Bland skall med 1 ss olje og brun i ovnen på 200 grader (eventuelt i kasserollen om du bruker rekeskall). Varm 2 spiseskjeer med olje i en kasserolle. Surr grønnsakene, sitrongress og korianderfrø. Tilsett tomatpuré og rør rundt - surr i noen minutter til.

Tilsett skallene. Nå kan du flambere om du ønsker ved å helle over 1 ss konjakk eller brandy og tenne på i løpet av et sekund (ikke gjør dette under kjøkkenvifta). Tilsett kaldt vann og kok opp. La kraften syde i 1 time. Sil og avkjøl. Frys ned det du måtte ha for mye.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Tom yum gong