Skjell med torsketunger -

Skjell med torsketunger

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens torsketungene for løst skinn. Del eventuelt store tunger i to. Kok opp vann og hvitvin med salt og la torsketungene trekke i 5-7 minutter, til de er gjennomkokte. Ta dem opp og sil kokelaken. Visp sammen mel og fløte og kok det i kokelaken i 5-10 minutter. Smak til med salt, tilsett erter og torsketunger og la det trekke i 2-3 minutter, til ertene er tint og alt gjennomvarmt. Fordel stuingen i skjellene og server dem nylagde.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Blåskjellsuppe