Smørbrød med egg og reker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Smørbrød med egg og reker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smør en skive formloff med smør, legg over salatblad. Dekk hele skiven med kokte egg i skiver. Legg over en god haug med rensede reker. Pynt med sitron, sort rognkjekskaviar og dill. Røkelaks kan også legges på skiven. (Brødet skal dekkes helt av salat og pålegg)

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Krabbe naturell